AKTUELNO

Otpevala je pesmu na francuskom i fascinirala sve u studiju.

Adriana Salahović predstavila se večeras pesmom ''Je voux'' koju u originalu izvodi Zaz. Iako je Sale igrao uz njenu izvedbu, Gocu nije oduševila pa je dobila četvorku zbog čega će opet pevati u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

- Slušaj me. Prvo, francuski ti je bio perfektan. Meni je to omiljen jezik. Ovo nije dobro jer ti je svaki kraj bio falš. Svaka improvizacija, to nisu bili tačni tonovi - rekla je Goca.

- Meni su smetali ukrasi koji su bili netačni. Ovo gde si imala negde neke intonativne greške, to mi nije bilo strašno. Ne hvatajte ukrase koji vam ne leže. Njeni ukrasi nisu laki, a ti ih nisi uvežbala - istakla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Svaki naš glas ima nešto po čemu je specifičan. ''Zaznuto'' je ovo mnogo da se izvede dobro do kraja. Ako vidiš da ti ne leži, pokušaj da to izvedeš na svoj način - savetovao je Sergej takmičarku.

- Imala si samo dva prokliznavanja, ali generalno je meni ovo bilo super - iskren je bio Sale.

Foto: TvPink Printscreen

- Super i strava. Goca i ja smo sedele dole... Mnogo si grešila. Retko koja fraza ti je bila tačna. Sve je nekako bilo neangažovano, ali ne mogu da te krivim jer takva je pesma i u originalu - objasnila je Leontina.

Autor: B. Radonić

#Adriana Salahović

#Pinkove zvezdice

'