AKTUELNO

Sada je sve na nadležnim organima!

Kristina Riči, glumica poznata po filmu "Porodica Adams", prošle godine je prijavila svog supruga Džejmsa Hirdigena za zlostavljenja, nakon čega je dobio zabranu prilaska kako njoj, tako i njihovom detetu.

Glumica je ispričala da je sve počelo 2019. godine, te da ju je suprug tukao, pljuvao i maltretirao, kao i to da se plašila za svoj i život svog deteta. Ubrzo mu je saopštila da želi razvod, ali sve je stopirano u martu, kada je SAD pogodila pandemija koronavirusa, a dok je zemlja ulazila u nacionalnu blokadu, glumica je apelovala da se "našla zarobljena u kući sa vlasnikom". Takođe, istakla je da ju je suprug čak dva puta napao tokom karantina, a sukob je bio toliko žestok da ju je Džejms jurio po kući kako bi je sprečio u nameri da pozove policiju.

U policijskim dokumentima se navodi da je Džejms vukao Kristinu za zglobove i bacio je u kamin i gađao stolicom. Kristini su ostale brojne modrice i posekotine, a u drugom napadu istog meseca, ona je rekla da je Hirdigen pljuvao, gađao kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao. Tada se uplašila da bi se čitava priča mogla završiti smrtnim ishodom jer je on izjavio da bi se mogao sažaliti na nju, jedino ako je raskomadana na sitne delove.

Foto: Instagram.com

Advokat njenog, još malo bivšeg supruga, je najavio kontra-tužbu u kojoj se pominje agresivnost glumice, alkohol i korišćenje nedozvoljenih supstanci, a doveo je u pitanje i njen kredibilitet.

Autor: D.T.

#Džejms Hirdigen

#Kristina Riči