AKTUELNO

Zna kako bi joj bilo!

Princ Hari je na intervju kod Opre Vinfri isprčao sve o odnosima sa svojom porodicom, i koji je razlog što su se on i njegova supruga Megan Markl napustili palatu. Oni od tada žive u Kaliforniji.

U toku intervjua, Hari je otkrio od kada su počele da se dešavaju loše stvari u palati, se prisetio i svoje majke, princeze Dajane koja je pre 25 godina poginula u saobraćajnoj nesreći.

Foto: Printscreen YouTube/ Timeline - World History Documentaries

"Sve je postalo gore od ture u Australiji, kada su videli koliko je Megan dobra u svom poslu, a to vraća slike iz prošlosti. Voleo bih da svi uče iz prošlosti, Megan je toliko velikodušno primljena u porodicu, ne samo od strane porodice, već i od sveta. Nikada nisam mislio da će mi obezbeđenje biti oduzeto, jer ja sam rođen u ovoj porodici, nisam to izabrao da budem na tom mestu", istakao je Hari.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Kada ga je Opra upitala kako bi njegova majka reagovala da vidi sve što se dešava, Hari joj je odgovorio:

"Mislim da bi moja majka bila veoma ljuta i tužna, ali takođe, sve što bi želela jeste da budemo srećni. Mislim da je moja majka znala da će se ovo desiti, osetio sam to kroz ovaj proces. Drago mi je da radim ovo sada i sedim sa svojom ženom, bilo je veoma teško, ali smo imali jedno drugo", rekao je Hari koji je otkrio i u kakvim je sada odnosima sa članovima porodice.

Foto: Foter/John Mathew Smith & www.celebrity-photos.com on Foter.com / CC BY-SA

"Moja baka i ja imamo veoma dobar odnos, imam veoma veliko poštovanje prema njoj, uvek ću biti tu za nju. Moraću da radim na odnosu sa svojim ocem, osećam se izdano. Prošao je kroz nešto slično, zna koliki je ovo bol. Moj prioritet je da pokušam da izlečim taj odnos, ja sam pokušavao da ih opametim kroz ovaj proces. Vilijam je moj brat, obožavam ga, toliko toga smo prošli, ali su nam se putevi razišli, sada smo dali prostora jedno drugom i ne kajem se. Ponosan sam na sebe i svoju ženu, donela je bebu na svet kada je bila u veoma lošem stanju", zaključio je princ Hari.

Foto: Tanjug AP/Matt Dunham

Autor: N.B.

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales