AKTUELNO

Nisu želeli da otkrivaju sve!

O intervju koji su dali Megan Markl i princ Hari čuvenoj voditeljki Opri Vinfri ne prestaje da se priča u svetu. Naime, ovaj bračni par je izneo brojne tvrdnje koje su ostavile sve bez teksta, a bilo je i onih pitanja na koja kraljevski par nije dao odgovor tokom razgovora sa Oprom.

Tokom intervjua, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa govorili su o svojim iskustvima i porodičnim problemima u kraljevskoj porodici. Megan Markl je istakla i da je čak pomišljala na samoubistvo dok je bila trudna sa Arčijem. Takođe je navela da ju je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton rasplakala.

Osim ovih tvrdnji, ostalo je mnogo nedorečenih izjava, a “Miror” otkriva na koja to pitanja bivši kraljevski par nije dao odgovor.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Ko je pričao o Arčijevoj boji kože?

Jedan od najšokantnijih momenata u intervjuu bio je kada je Megan istakla da je unutar kraljevskog domaćinstva bilo nekoliko razgovara o tome koliko će Arčijeva boja kože biti tamna.

Megan je rekla da joj je tu informaciju preneo Hari i da ona nije učestvovala u tom razgovoru, kao i da ni jedno ni drugo neće otkriti ko je o tome pričao, ostavljajući medijima i gledaocima mogućnost da o tome spekulišu.

Šta je Kejt rekla Megan pa ju je rasplakala?

Megan je u jednom delu intervjua otkrila i da ju je vojvotkinja od Kembridža rasplakala 2018. godine, uoči njenog venčanja. Mediji su ranije izveštavali o tome kako je Kejt bila ta koja je plakala i da ju je rasplakala Megan, kao i da se incident dogodio zbog haljina za deveruše. Međutim, Marklova je to demantovala i istakla da je bilo obrnuto.Ispričala je kako joj se Kejt kasnije izvinila i poslala joj cveće. Međutim, pravi razlog toga nije želela da otkrije.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Šta se dogodilo na tajnom venčanju Harija i Megan?

Megan i Hari su otkrili Opri da su se oni zapravo tajno venčali tri dana pre zvanične ceremonije kraljevskog venčanja i da niko za ovo nije znao osim nadbiskupa. Nakon svega ovoga ostaje pitanje šta se dogodilo nakon zvanične ceremonije i koliko se ona razlikovala od njihovog kraljevskog venčanja, kao i to šta je Megan obukla za svoje tajno venčanje i da li je nosila venčanicu.

Kada treba da se rodi druga beba?

Megan i Hari su Opri objavili u ferbruaru da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana i da će Arči dobiti sestru, ali datum nisu želeli da otkriju. Sve što je par ispričao o tome jeste da će se njihova ćerka roditi na leto.

Autor: M.K.