AKTUELNO

Advokat muzičke zvezde prethodno je rekao sudu da se Britni neće vratiti na scenu, dok on kontroliše njen život.

Advokat Britni Spirs formalno je zatražio od sudije da trajno oduzme starateljstvo oca pop zvezde, Džejmija Spirsa, nad pevačicom.

Život pevačice kontroliše Džejmi od 2008. godine, nakon njenog nervnog sloma, zbog čega je duži vremenski period bila u fokusu javnosti.

Foto: Foter/hnkkk on Foter.com / CC BY-SA

Za privremenog staratelja imenovana je pevačicina menadžerka, Džodi Montgomeri, 2019. godine nakon što je njen otac Džejmi Spirs odustao od toga zbog zdravstvenih problema.

Muzička zvezda sada traži da Montgomeri postane njen trajni staratelj.

Na najnovijem saslušanju, advokat Britni Spirs Samuel D Ingham III rekao je sudiji u Los Anđelesu da će podneti peticiju za trajno imenovanje Džodi Montgomeri.

Osim toga, u sudskim spisima se vidi da je Spirs tražila od njenog oca da odustane od uloge staratelja. U pravnim dokumentima takođe se navodi da pevačica zadržava pravo da eventualno zatraži kraj starateljstva.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Advokat muzičke zvezde prethodno je rekao sudu da se Britni plaši oca i da se neće vratiti na scenu dok on kontroliše njen život.

Ranije ove godine, advokat Džejmija Spirsa izjavio je da je on "otac koji jako voli ćerku, predan je i odan je" i koji je sprečio Britni da bude eksploatisana.

Autor: M.M.

#Britni Spirs