AKTUELNO

Ova atraktivna glumica može se pohvaliti vezama sa nekim od najpoželjnijih muškaraca.

Ona spada u najpopularnije i najlepše glumice, a može se pohavliti i brojnim poznatim momcima koje je šetala.

Tuvana Turkaj, koju domaća publika gleda u ulozi Bahar u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena "Ljubav i novac", rođena je u Istanbulu, a nakon diplomiranja na istanbulskom koledžu, obrazovanje je nastavila na "Beykent" univerzitetu, na odseku za radio, televiziju i film.

Sa devet godina počela je da se pojavljuje u reklamama, a uporedo je išla na časove glume, pevanja i dikcije.

Nastavila je da se bavi glumom, ali je tek 2013. godine stekla slavu ulogom u seriji "Ljubav, vera, nada".

Sada igra u najpopularnijoj seriji svih vremena "Ljubav i novac", i to rame uz rame sa svojim, sada već, bivšim dečkom, Enginom Akjurekom.

Foto: Printscreen Youtube

Tuvana i Engin bili su zajedno osam meseci, od maja 2014. godine do januara 2015. godine, i to baš u periodu kada su snimali ovu seriju.

Ljubav se dogodila na setu, ali par nikada nije želeo da se eksponira, posebno zbog Enginove potrebe da svoj privatni život sačuva od očiju javnosti.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, turski paparaci su ih uhvatili tokom zajedničke večere, nakon čega su glasine da su zajedno postale sve glasnije.

Kao što su bez mnogo pompe započeli vezu, tako su je i završili pre dve godine, nikad ne otkrivši šta je uzrok raskida, a nema sumnje da Tuvani nije svejedno kada gleda njihove zajedničke scene u seriji "Ljubav i novac".

Ipak, čini se da Tuvana baš voli poznate momke - na njenom spisku su se, osim Engina, našla dva popularna turska fudbalera.

Naime, dvadesetšestogodišnja glumica je bila u dvogodišnjoj vezi sa Serkanom Jildirimom, a trenutno je u vezi sa godinu dana mlađim Alperom Potukom, fudbalerom Fenerbahčea.

Foto: Facebook

Ostaje samo da vidimo da li je Tuvana konačno u Alperu pronašla čoveka svog života.

Seriju "Ljubav i novac" možete gledati svakog dana na Televiziji Pink, odmah posle serije "Beskrajna ljubav"!

Autor: M. Đ.

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Ljubav

#Ljubav i novac

#Televizija Pink

#Tuvana Turkaj | Tuvana Türkay

#dečko

#glumac

#glumica

#serija

'