AKTUELNO

Inače je nežan, ali u seksu je jako grub i obdaren je. Pali se na seks u troje, kostime srednjoškolki i gledanje sesulanih radnju - ispričala je Laura.

Bivši igrač bejzbola razmišlja da podnese tužbu zbog pretnji. Naime, dečku Dženifer Lopez, Aleksu Rodrugezu bivša devojka traži ogromnu svotu novca inače će objaviti njihove privatne poruke.

Nepoznata devojka i Aleks navodno su imali kratku romansu 2014. godine, a kako je TMZ nedavno izveštavao, devojka ima u planu da u javnost iznese stare SMS poruke i predstavi ih kao nove, kako bi svi pomislili da bivši bejsbol igrač vara svoju sadašnju devojku Dženifer Lopez.

Pročitajte još:

Supurga preminule legende ostavila DIRLJIVU PORUKU koja je OBIŠLA INTERNET!

Samo dan nakon što se pisao o pretnjama u tabloidu ''National Enquirer'' osvanuo je intervju sa Laurom Hanter koja se predstavila kao Aleksova ljubavnica. U priči za ovaj list, ona je otkrila da smatra da je veza bejzbol igrača i pevačice čista izmišljotina.

- Još pre mesec dana me je zvao da ga posetim u jednom hotelu jer je hteo da imamo seks. Šalje mi poruke i moli me da imamo seksi video razgovore. Slala sam mu fotografije u toplesu - rekla je Laura između ostalog i dodala:

- Varao je i Kameron Dijaz sa mnom. Dženifer Lopez je smešna ako misli da joj je Aleks veran jer on to nikada nije bio. Inače je nežan, ali u seksu je jako grub i obdaren je. Pali se na seks u troje, kostime srednjoškolki i gledanje seksulanih radnji.

Autor: Pink.rs

#Aleks Rodrigez

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

'