AKTUELNO

Stara ljubav zaborava nema!

Slavna američka glumica Dženifer Aniston navodno je viđena u društvu bivšeg dečka, popularnog američkog muzičara Džona Majera. Kako navode strani mediji, američki kantautor je uspeo da ponovo osvoji srce američke glumice i bivše žene Breda Pita i Džastina Terua. Veliko otkriće je usledilo na - društvenoj mreži!

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Navodno, Dženifer i Džon su primećeni da zajedno izlaze iz jednog restorana, po pisanju američkog magazina. Takođe, društvena mreža TikTok ih je odala da i dalje održavaju kontakt. Naime, pratioci su primetili psa Anistonove u video snimcima koje je Džon postavljao na društvene mreže.

Podsetimo, pevač i kantautor Džon Majer važi za velikog zavodnika i tokom svog života dovođen je u vezu sa mnogim lepoticama iz muzičkog i glumačkog sveta. Sa Dženifer se zabavljao od 2008. do 2009. godine, a ona je starija od njega nekoliko godina što je često potencirano kada su raskinuli jer je navodno to razlog raskida, kao i njegova neverstva. Prema pisanjima stranih medija, nakon što su okončali svoju ljubavnu romansu, bivši par je u komentarima redovno iskazivao da među njima i dalje postoje emocije.

Autor: P.R.