AKTUELNO

Šok!

Poznati šminker i američka jutjub-senzacija Džefri Star i njegov blizak prijatelj Danijel Lukas nedavno su doživeli saobraćajnu nezgodu u Vajomingu. Nakon što su se stvari smirile, Džefri je progovorio o nesreći koja ga je zadesila.

- Jutros se odvio jedan od najstrašnijih momenata u mom životu. Zahvalan sam što smo ovde još uvek. U velikim sam bolovima, deo leđa mi je polomljen, kao i nekoliko pršljenova, ali preživeli smo - rekao je on, napominjući da su ga doktori uverili da će na kraju sve biti u redu, pošto se oporavi.

Naime, do nezgode je došlo kada je jutjuber zbog poledice izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo sa auto-puta, tri puta se prevrnuvši pre nego što se vozilo zaustavilo. Ubrzo nakon toga na internetu su se pojavile fotografije iz bolnice, a na Starovim društvenim mrežama napisano je da je on u stabilnom stanju, ali da je zadobio teške povrede.

- Danijel ima unutrašnje povrede. Prate njegovo stanje i danju i noću, jer je već tri puta pobedio kancer debelog creva, pa trenutno ima komplikacije s pojednim organima. Uskoro ćemo znati više - napisao je jutjuber.

On je zatim otkrio i zahvaljujući čemu nisu prošli još gore.

- Morao sam da vidim kola… Čelik, to nas je spaslo, auto je tako napravljen. Vreme je za oporavak - napisao je on i pokazao uništeno vozilo.

Autor: P.R.

#Džefri Star