AKTUELNO

Planeta bruji o ovome!

Iako je razvod Anđeline Džoli i Breda Pita još uvek u toku, inostrani mediji bruje o navodno novom dečku popularne glumice.

Foto: Tanjug AP/Mark J. Terrill

Kako piše New Idea, muzičar odnosno di- džej Diplo osvojio je srce holivudske zavodnice, a spekulacije su pokrenute nakon što su njih dvoje navodno viđeni zajedno na jednoj proslavi u Los Anđelesu. Kako se dalje navodi, njih dvoje uživali su tada zajedno o čemu su svedočili njihovi osmesi.

Pomenuti tabloid navodi čak i da je njihova veza u razvoju te da je glumica novog partnera već predstavila roditeljima kao i deci, te da su svi oduševljeni njime.

Mnogima ovaj plavušan nalikuje na Breda Pita, a šta vi mislite?

Podsetimo, razvod najpopularnijeg holivudskog para traje već skoro pet godina, tačnije od 2016. Upoznali su se 2004. godine, a uplovili u vezu 2005, dok su se 2014. venčali. Nakon samo dve godine braka Anđelina je zatražila razvod jer je Bred navodno pijan nasrnuo na njihovog najstarijeg sina.

Oni su prošle godine zvanično proglašeni slobodnim, dok je ostalo da se reše mnoga pitanja, među kojima su finansije i starateljstvo nad decom.

Foto: Tanjug AP

Autor: M.M.

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#Duplo