AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu vaše omiljene turske serije.

I ovog puta vas u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena, "Ljubav i novac", očekuju neverovatni zapleti i neočekivana otkrića.

Elif i Omer odlaze na večeru kod Tajera, kako bi celu njenu porodicu ubedili da su u vezi, te da mogu nesmetano da nastave potragu za dijamantima.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, nisu svesni da je upravo Tajer na čelu mafije koja je otela Elifinu sestru Nilufer i koja je primorava da za njih obavlja prljave poslove.

Foto: Printscreen Youtube

Omer nakon večere razgovara sa Pinar, Tajerovom ljubavnicom, i govori joj da je primetio kako gleda Asli, Elifinu sestru, sa čijim je suprugom Tanerom u tajnoj vezi.

Foto: Printscreen Youtube

On joj takođe govori kako je primetio i kako se Taner i ona gledaju, kao i da su u jednom trenutku oboje nestali i da je, kada se vratila, ponovo nanela ruž na usne, a da su njegove usne bile crvene.

Uplašena da bi mogao da sazna sve, Pinar mu govori da je se kloni.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je danima bila zatočena u sobi, Metin odlučuje da izvede Nilufer napolje.

Foto: Printscreen Youtube

Dok razgovaraju, Metin joj priča o značenju njenog imena, što je iznenadilo Nilufer, budući da ni ona sama ne zna toliko o svom imenu.

Foto: Printscreen Youtube

On uspeva da joj konačno izmami osmeh na lice i govori joj da je lepa kad se smeje.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će Elifina porodica poverovati da je zaista u vezi sa Omerom, ali i kako će se razvijati Niluferin i Metinov odnos, saznaćete u napopularnijoj turskoj seriji "Ljubav i novac", večeras, odmah posle serije "Ljubav i novac", samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Ljubav i novac

#Nebahat Čehre | Nebahat Çehre

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#serija

'