AKTUELNO

Poznati muzičar odlučio je da po drugi put okuša sreću i ponovo stane na ludi kamen.

Pop pevač Nenad Knežević Knez po drugi put staće na ludi kamen, a svadbeno veselje na kojem će okupiti brojne članove porodice, kolege i prijatelje upriličiće krajem godine, kada će se na večnu ljubav zavetovati Tatjani Tat, sa kojom je u vezi već pet godina.

Foto: Kobra

Pročitajte još... OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA! Ovako danas izgleda ĆERKA Nenada Kneževića Kneza! (FOTO)

Nakon proslave godišnjice ljubavi, crnogorski pevač zaprosio je svoju devojku, a onda je odmah izgovorila "da" i pristala da se uda za njega.

Foto: Facebook

- Nenad i Tatjana imali su jednu malu krizu u vezi, bili su razdvojeni mesec dana. Ona je boravila u Parizu, gde inače živi, a Knez je bio u Beogradu. Brzo su prevazišli i rešili probleme. Posle pomirenja usledila je petogodišnjica njihove veze. Knez je izveo Tatjanu na večeru u jedan restoran i iznenadio je raznim sitnicama. Sumirali su utiske svog odnosa, prisećali se lepih i ružnih uspomena i dotakli se teme raskida. Oboje su priznali jedno drugom da im je to bio jedan od najtužnijih perioda i da su tek tada shvatili koliko zapravo znače jedno drugom. Knez je u tom trenutku rekao da bi voleo da ona konačno postane njegova zakonita supruga i pitao je da se uda za njega. Tatjana je zanemela, a potom rekla "da" - ispričao je izvor blizak paru i dodao da će svadba biti održana posle letnjih odmora.

Foto: Facebook

- Pošto sredinom jula idu na odmor u Pržno, a potom u Francusku, svadbu će ostaviti za kraj godine. Žele da pozovu članove porodice, rodbinu, prijatelje i kolege kako bi sa svima podelili sreću. Tek kad se vrate sa odmora počeće pripreme za venčanje - rekao je prijatelj pop pevača.

Pink.rs

#Nenad Knežević Knez

#Tatjana Tat

#Venčanje

#Veridba

#pevač

#svadba

'