AKTUELNO

Novi obrt!

Bivši holivudski par, Bred Pit i Anđelina Džoli već skoro deceniju unazad imaju turbulentan odnos, a na sudu su se prethodnih pet godina sastajali zbog starateljstva, koje je, prema poslednjoj odluci suda, zajedničko.

Foto: Tanjug AP/Matt Sayles

Naime, poslednje ročište je razbesnelo glumicu, a prema rečima izvora, ona svom bivšem mužu neće oprostiti to što ju je porazio u bici za starateljstvo nad njihovom decom.

- Ona mu nikada neće oprostiti… Smatra da je sve ovo daleko od gotovog i veruje da će pravda na kraju da pobedi – otkrio je izvor za strane medije, dodavši kako je glumica spremna na sve kako bi uložila žalbu i ovaj put dobila parnicu.

Podsetimo, posle meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi, a gotovo pet godina Bred se na sudu borio da dobije jednaka prava na šestoro dece koja deli sa bivšom suprugom, od kojih je pet maloletno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa decom - rekao je izvor nakon presude za strane medije.

Foto: Tanjug AP/Mark J. Terrill

Autor: P.R.

#Anđelina Džoli

#Bred Pit