AKTUELNO

Finalista prve sezone smatra da je mladi pevač i u prvoj sezoni zaslužio više!

Ove subote je prvo finale treće sezone "Pinkovih zvezda". Pavle Dejanić, koji je bio finalista prve sezone, prošao je sve ovo što doživljavaju njegove kolege sada u takmičenju.

Finale, i ceo tok prve sezone "Pinkovih zvezda" su za mene nešto što je nezaboravno iskustvo za ceo život. Moja generacija nije služila vojsku, ali karantini i druženja tokom takmičenja su meni najsličnija jednom drugačijem, zabavnom, muzičkom vojnom roku, koje je ostavilo prijateljstva za ceo život - otkrio je Pavle za "Pink.rs" kako danas gleda na svoje nekadašnje takmičenje.

Foto: E-stock

Dejanić je javno pozvao sve da glasaju za Aleksu Savića. Proverili smo sa njim zašto se odlučio da baš ovog mladog pevača podrži u "Pinkovim zvezdama".

Aleksu sam podržao jer je i u prvoj sezoni zaslužio više, a i privatno smo prijatelji. Zovem ga Srcelomac, jer smatram da će u godinama koje dolaze da bude jedan od najpoželjnijih momaka na estradi. Prognoziram mu pobedu i veliku karijeru. Ako pobedi, dobija od mene pesmu na poklon, evo javno obećavam! Takođe, puno sreće želim Milici čijom sam izvedbom u četvrtfinalu fasciniran, kao i Andreju Doriću, koji mi je prijatelj iz studentskih dana u Novom Sadu - naveo je Dejanić u izjavi za naš portal.

Podsetimo se kako možete da glasate i za Aleksu i za ostale vaše favorite. Glasanje je u toku i samo vi odlučujete ko će od preostalih 14 takmičara proći u superfinale.

Foto: Pink.rs

Autor: M.V.

#Aleksa Savić

#Pavle Dejanić

#Pinkove zvezde

'