AKTUELNO

Ova takmičarka je još jednom donela rok spektakl na scenu Pinkovih zvezda.

Talentovana Nina Stanimirović večeras u prvom finalu ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Slađane Milošević ''Miki, Miki Veliki'' što se petočlanom žiriju veoma dopalo. Ona je nastupila sa svojim bendom.

Njen blistavi osmeh u kombinaciji sa sjajnim izgledom i vokalom odmah je "kupio" žiri. Do sada je na sceni Pinkovih zvezda izvodila pop i rok pesme, a kakvog "keca u rukavu" čuva za polufinale i superfinale, ako se tamo bude i plasirala, ostaje da vidimo.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

NJOJ SE PRIDRUŽIO NEKO NEOČEKIVAN NA SCENI: Za Ninu je žiri najviše STREPEO! (VIDEO)

- Bravo Nina. Bravo za nastup, fantastična si. Ja sam sve vreme gledala Milana pored scene. A možda mi se učinilo, možda mi se priviđa. Ne, ne, ipak si ti zaljubljen u Cecu. Nina ti si jako dobra pevačica i od sad samo pop i rok da pevaš - rekla je Dara.

- Ubola si pesmu, bravo! Leži ti, sve je bilo maksimalno dobro. Ja baš volim ovu pesmu. Dobro se snašla ova devojka sa saksofonom - objasnio je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedina od devojaka u ovom takmičenju koja nije ovde isticala svoj seksepil u prvi plan, ali da se one ne uvrede, ti imaš najviše ovde seksepila. Kada sam te videla kada si izašla izgledala si kao Slađana Milošević, a još nisam ni znala da ćeš njenu pesmu pevati. Izgledala si kao bomba koja samo što ne eksplodira i ne uzme sve pod ovim estradnim nebom - oduševljena je bila Brunclikova.

- Oni koji su izabrali da bi ovaj stručni žiri mogao da bira dalje, učinio je pravu stvar i svaka im čast. Ovde su sada najbolji kandidati. Nina, tebi svaka čast - rekao je Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

- Mudra je i mislim da joj profesorka bira dobre pesme koje joj leže. Ti tu dobro plivaš. Ti si jako dobro donela ovo. Imaš fazon koji Slađana Milošević poseduje. Ona je jedan od naših najboljih pop pevačica - iskrena je bila Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko je Nina Stanimirović vaš favorit, njen redni broj je 8, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Nina Stanimirović

#Pinkove zvezde

'