AKTUELNO

Uspeo je da raspameti sve.

Talentovani takmičar Bogdan Martinović u prvoj finalnoj večeri ''Pinkovih zvezda'' probudio je emocije kod svih članova žirija pesmom ''Nedostaješ'' Dina Merlina.

Tridesetdvogodišnji stomatolog iz Beograda sjajno se snalazi u ordinaciji, a mnogi bi rekli još bolje na glamuroznoj sceni Pinka. Bogdanu je ovo druga sezona u kojoj učestvuje, a kakav će plasman ostvariti saznaćemo vrlo brzo.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

NAJEŽIO SVE U STUDIJU: Zorici su oči bile pune SUZA TOKOM NJEGOVOG NASTUPA! (VIDEO)

- Ovo je bio ozbiljan preformans, svaka vam čast - prokomentarisao je Kalinić.

Ostavio si me bez daha Bogdane. Ovo je bila mala predstava. Nastup je bio bolji nego prethodni. Ja sam ubeđena da si ti među prvih pet i da će gledaoci to prepoznati. Tvoj talenat je neosporan - oduševljena je bila Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Majke mi rođene, ja sam još uvek naježen. Šta si mi to uradio? Ovo je bilo fenomenalno. I pevanje i gluma, ceo preformans je bio odličan. Još malo pa kao Milan Kalinić - kazao je Šaban.

- Lepo pevaš i lepo izgledaš i još si odličan glumac. Najbolji nastup večeras - zaključila je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Pevački desetka! Glumački desetka! Šta više reći nego - publiko glasajte! - poručio je Kemiš.

- Ja sam prišla Kemišu i pitala ga da me zagrli da podelimo emociju, a on mi je rekao da ne može jer mu je vruće. A ja vam sada ekskluzivno otkrivam da sam od septembra direktor Pinkovih zvezda i Kemiš više neće biti u žiriju - rekla je Maja Nikolić, dok su ostali članovi odlučili da se takmičenje nastavi i da prestanu sa komentarisanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Odlučio sam se da budem zubar, išlo je hronološki, zubotehnička škola, pa fakultet. I ne žalim se, dobro mi ide i volim to. Negde na prvoj godini fakulteta spoznao sam svoj talenat za pevanje - otkrio je Bogdan i istakao da je jednom prilikom zapevao na slavlju i dobio ponudu da bude pevač.

Ukoliko je Bogdan Martinović vaš favorit, njegov redni broj je 11, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Bogdan Martinović

#Pinkove zvezde

'