AKTUELNO

Njen glas ni ovoga puta nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Prelepa Melika Moranjkić večeras u prvoj finalnoj večeri ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Hanke Paldum ''Mojoj majci''.

Kada peva ova šesnaestogodišnja devojčica, svi u Pinkovom studiju ježe se od glave do pete. Odlično se snalazi u visinama i zahtevnim baladama, a nema sumnje da će sebi ponovo zadati težak zadatak.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

SETILA SE NAJVAŽNIJE OSOBE U ŽIVOTU KOJA JE UMRLA: Dara PREPLAKALA dok je Melika pevala! (VIDEO)

- Ja apelujem na gledaoce i nadam se da im reklame nisu odvukle pažnju od Melikine interpretacije. Ti znaš moje mišljenje o tvom pevanju. Mene je fasciniralo što ti nisi izabrala pesmu koja će podići publiku i pesmu koja će povući publiku da glasaju za tebe. Ti si ostala dosledna sebi. Ova pesma Hanke Paldum je jako teška. Mi pevači znamo šta znači ući ovako u pesmu. Ja sam izgubila glas i još uvek sam pod utiskom tvoje interpretacije. Ja apelujem na Bosnu i Hercegovinu, ali i na naše gledaoce da glasaju za tebe jer si ti zaslužila da pobediš u ovom takmičenju - bila je van sebe Zorica Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

Tebe su anđeli spustili među nas da nas ozariš. I srce i dušu. Svaka ti čast i alal ti vera - kratak je bio Šaban.

- Ona ima anđeoski glas, svi smo uživali i u prethodnim emisijama i večeras. Ja se nadam da ćeš biti u top 3 - kazao je Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

- Melika je mnogo dobar pevač. Ti mene podsećaš na našu Vasilisu. Nisu nju Bregović i Kusturica džabe birali da peva. Ko nije čuo, neka posluša, ona je naša najbolja filmska pevačica. A ti Melika si vanserijski talenat - rekla je Maja.

Ja sam još naježana. Ti si ponos i dika i svom kraju i mami i tati i ovom žiriju - istakla je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja samo želim da iskoristim priliku i da čestitam Bajram svim vernicima - rekla je takmičarka.

Ukoliko je Melika Moranjkić vaš favorit, njen redni broj je 12, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Melika Moranjkić

#Pinkove zvezde

'