AKTUELNO

Žiri je i ovog puta ostao bez daha posle njene interpretacije.

Mlada i talentovana Milica Jokić večeras u drugoj finalnoj večeri ''Pinkovih zvezda'' predsatvila se pesmom Marije Šerifović ''Ja volim svoj greh''.

Milica je jedna od najmlađih takmičarki ove sezone, šesnaestogodišnja tinejdžerka iz Beograda, a izdvojila se sjajnim interpretacijama pretežno folk i narodnih pesama.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

ŠABANOVA MILJENICA, KEMIŠEVA PRINCEZA: Milica otpevala NAJTEŽU MOGUĆU PESMU! (FOTO)

- Ja sam se oduševila večeras. Ti si jedan od mojih favorita i fantastično pevaš. Otpevala si pesmu Šabanove omiljene pevačice. Ja sam znala da ti dobro pevaš narodnu muziku, a sada sam čula da odlično pevaš i zabavnu muziku. Odlično - kazala je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zatečen i iznenađen. Ja sam znao da ona dobro peva. Ona peva izuzetno lepo. Za dobrog pevača nema loše pesme. Sad me je uverila da ona peva savršeno. Samo nisam očekivao da peva toliko savršeno - oduševljen je bio Šaban.

- Ja sam bila malo u grču. ovo je dijametralno različita pesma od svega što si ti do sada pevaš. Ali ti si me oduševila sada. Nego, pošto mi je rođendan, ja bih da mi ti akapela otpeš pesmu ''Ovo malo duše'' - zamolila je Zorica Milicu jer kada je tekmičarka to pevala Brunclikova nije bila u žiriju, a ona je odmah zapevala.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je jedna od težih balada, srećno sine - poručila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si nama favorit od samog početka. Svesni smo koliko dobro pevaš i bilo je numera u kojima si briljirala. Pogotovo ova Zoričina pesma. Fascinantno je koliko si ti dobar pevač s obzirom da si mlada i sitna - rekla je Dragana Mirković.

- Ovu Zoričinu pesmu volim i tražila sam je jednom na Farmi. Nismo hteli da je pustimo da izađe sa Farme dok ne nam ne otpeva ''Ponovo se sunce umiljava zori''  - pričala je Maja, a Zorica je prekinula.

- Niste hteli da me pustite, nikako da izađem, zato sam i zaradila ribu - rekla je Brunclikova.

- Bolje ribu, nego triper - rekla je Maja, a potom se obratila Milanu: Ja mislim da tebi treba psihijatar i ako želiš ja mogu da ti pomognem. Ako te zanima šta je to triper, to je Švajcarski dizajner čokolada.

Nakon toga, Maja je pohvalila Milicu i istakla da joj se više dopada kako ''pliva'' u narodnoj muzici i da bi volela da nastavi da neguje tu muziku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ništa ne slušajte Maju, Milica je odlično otpevala i zato glasajte za nju. Ovo je trenutak kada mi više ne ocenjujemo - odbrusila je Zorica.

- Ovo je moja emisija - našalila se Dragana koja je bila srećna što ne mora da odlučuje o pobedniku.

Ukoliko je Milica Jokić vaš favorit, njen redni broj je 3, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

'