AKTUELNO

Na Pinkovoj sceni odigrao se još jedan rok spektakl za pamćenje.

Nina Stanimirović u drugoj finalnoj večeri ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Olivera Madića ''Pitaju me pitaju''.

Ova takmičarka ima blistavi osmeh i u kombinaciji sa sjajnim izgledom i vokalom "kupila'' je žiri. Do sada je na sceni Pinkovih zvezda izvodila pop i rok pesme.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

TEMPIRANA BOMBA: Jedino Nina nije pokazala sve što druge JESU, a večeras je to UČINILA! (VIDEO)

- Podigla si žiri na noge i ja apelujem na produkciju. Pravo si osveženje na našoj pop sceni - rekao je Kalinić.

Foto: TV Pink Printscreen

-  Nina je neko ko je vratio osamdesete. Ne volim kada žena peva muške pesme. Oliver je neprevaziđen. Međutim, to zameram drugima, a tebi zameram to što si drska i bezobrazna i prijatelji su ti napravili ovako dobru matricu. Ja bih da mi gospodin Mirko Gavrić napravi takvu matricu. Ti si to muški odradila i sa tom matricom si donela inovativnu energiju. Ti si za mene nova Slađana Milošević - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da ti kažem da savršeno i moćno izgledaš večeras. Imaš i neku ekstravaganciju. Nešto me asocira na Josipu Lisac i na Slađanu Milošević. Nina, ti si jedan ozbiljan pevač i ozbiljan vokal i mnogo mi je drago što smo u ovom serijalu imali takvog takmičara. Mislim da si izuzetno ozbiljna. Ako te ljudi iz tog sveta još nisu zapazili, ja apelujem sada - rekla je Dragana Mirković.

- Nina, ti si meni otkrovenje u ovom takmičenju. Mi smo klasični narodnjaci, ali mi smo te odnegovali i doveli do ove pozicije. Sad prelazi naš teret na publiku. Mi smo imali sluha za takav talenat i doveli smo te dovde. Nadam se da će publika glasati za tebe - istakla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nina, ti si posebna i zanimljiva. Imaš taj neki svoj fazon koji furaš i to je super - dodala je Dara.

- Ja se ne razumem u ovu muziku i ne sviđa mi se, ali kad Nina peva to je prelepo. Zavoleo sam. Nema mrvice greške u tvom pevanju. Samo nemoj da svaštariš, jer dobra si tako - dodao je Šaban.

Ukoliko je Nina Stanimirović vaš favorit, njen redni broj je 8, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Nina Stanimirović

#Pinkove zvezde

'