AKTUELNO

Njena naslednica će pokrenuti sopstveni brend.

Stormi Vebster, trogodišnja ćerka najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener (23), već je uplovila u biznis vode. Naime, iako j enajpoznatiji rijaliti na svetu "U korak sa Kardašijanovima" završen, Kajli  ima Jutjub seriju pod imenom „Inside Kylie Jenner“, u kojoj detalje iz života i dalje deli sa fanovima.

Upravo u jednoj od tih epizoda istakla je da će njena naslednica pokrenuti sopstveni brend.

Foto: Instagram.com

- Ona zapravo uskoro pokreće mali, tajni brend na kojem radimo već neko vreme - rekla je Kajli.

No, već su glasne priče da će se brend zvati "Kylie Baby" i da je reč o kozmetičkim proizvodima za najmlađe. Instagram profil sa ovim imenom već je otvoren, ali na njemu nema nijedne objave.Ipak, to nije sprečilo skoro 800.000 ljudi da ga zaprati.

Malena Stormi će, kako se spekuliše, biti vodeće lice novog brenda, te su već krenuli komentari da će trogodišnja devojčica zauzeti direktorsko mesto.

Foto: Instagram.com

- Mala direktorka, pa ovo je carski", "Mama je lepo mislila na nju, dala ćerki fotelju s tri godine, imaće gde da sedne i da nastavi posao kad poraste", "Možete da se sprdate koliko hoćete, devojka je napravila imperiju, ima šta da ostavi tom detetu", "Stormi direktorka, hit - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Osim toga, Kajli je u novom videu možda potvrdila da je to taj brend.

- Upravo sam uslikala Stormi i koristila sam neke proizvode od Kylie Baby. Mogla bih da objavim sliku na Instagramu i najavim Kylie Baby - rekla je.

Autor: M.K.