AKTUELNO

Problemi u raju?

Džastin Biber je jedna je od najvećih svetskih zvezda, a njegov ljubavni život uvek je bio interesantan javnosti. On je 10 godina bio u turbuletnom odnosu sa pevačicom Selenom Gomez, a raskidi i pomirenja bili su česti.

Nakon što su okončali vezu, on je samo nakon dva mesa ozvančio vezu sa Hejli Boldvin, a jako brzo ljubav su krunisali brakom, što je sve ostavilo u šoku. Međutim, fanovi ljubavi Selene i Džastina prate svaki njihov korak i jako često njihove objave i pesme tumače kao da posvećuju jedno drugom. Bivši ljubavni par pored sličnih naziva pesama ima i jako velike povezanosti u samom tekstu.

Foto: Tanjug/Jordan Strauss

Za dva meseca si nas zamenio - glasi jedna od Seleninih pesama.
Dve sekunde bez tebe su kao dva meseca, a to je previše - rekao je Džastin u numeri sa najnovijeg albuma.

Pored ovih slučajnosti Džastin se sve češće nalazi na meti osuda javnosti zbog nepoštovanja svoje izabranice Hejli, a fanovima baš to daje za pravo da prave komilacije njegovog bivšeg i trenutnog odnosa, sa opisima da takav nikad nije bio prema desetogdišnjoj devojci Seleni. I ako bračni par često objavljuje slike na društvenim mrežama, na kojima su nasmejani i srećni, dosta ljudi smatra da je realnost drugačija!

Autor: A.N.

#Džastin Biber | Justin Bieber

#Hejli Boldvin | Hailey Baldwin

#Selena Gomez