AKTUELNO

Radosne vesti!

Informaciju da je slavna holivudska glumica Skarlet Džohasnon trudna, sa javnošću je podelio njen suprug Kolin Džost, koji je ovo otkrio na svom stend ap nastupu. On od uzbuđanja nije mogao ovu infomaciju da sačuva pa ju je javno izrekao.

Imaćemo bebu i to je neverovatno - uzbuđeno je rekao Kolin na svom nastupu u Kentakiju.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Par je u braku od 2020. godine, nakon trogodišnje veze, a Skarlet iz svog prvog braka sa francuskim novinarom Romanom Duriakom ima šestogodišnju ćerku, Doroti.

Kako se Skarlet nije pojavljivala na promocijama i događajima vezanim za novi Marvelov film ''Crna udovica'' u kom tumači glavnu ulogu, a ujedno je i izvršni producent, te je u emisijama u kojima je gostovala snimana do ramena, javnost je počela da sumnja da je glumica u blagoslovenom stanju, a sada je to i zvanično.

Kolin i Skarlet venčali su se u Njujorku u njenoj kući prošlog oktobra, želeli su malu i intimnu ceremoniju, a i Korona virus ih je ograničio sa mestom održavanja venčanja, tako da su odlučili da naprave proslavu u najužem krugu porodice i prijatelja gde će se svi osećati opušteno i sigurno.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Autor: P.R.

#Skarlet Johanson