AKTUELNO

Barbara Strejsend ističe da bi se u ovoj ulozi najbolje snašla Bijonse, te da bi ona i Bredli Kuper bili savršen par za ovo ostvarenje.

Barbara Strejsend je u emisiji „The Sunday Project,” priznala da je izbor glumice Lejdi Gage za glavnu ulogu u filmz „Zvezda je rođena” („A Star Is Born”) bila pogrešna ideja.

Foto: Tanjug/Matt Sayles

Ona smatra da bi se u ovoj ulozi bolje snašla Bijonse. S obzirom na to da je pomenuti film rimejk ostvarenja iz 1976. godine, u kojem je Barbara imala angažman, ona sebe smatra i te kako kompetentnom da iznese svoj stav po pitanju glavnih aktera.

Naime, ona je objasnila da je imala potpuno drugačiju viziju filma, kao i da je uverena da bi uz Bredlija Kupera neuporedivo bolje išla Bijonse.

Kao prvo, kada sam čula da će snimati rimejk mog filma i da su glavni kandidati Vil Smit i Bjonse pomislila sam „to će baš biti zanimljivo”. Bio bi to potpuno drugačiji film, sa drugačijom muzikom i glumcima. Bila sam ubeđena da je to odlična ideja! Onda sam bila baš iznenađena kada sam videla koliko je rimejk sličan originalnoj verziji iz 1976. godine. Film iz 2018. godine je bio loša ideja – rekla je Barbara.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Barbara je svesna da je ovaj film doživeo veliki uspeh kod publike, osvojio je brojne nagrade, uključujući i onu za originalnu pesmu i najbolju glumicu, a sve su otišle u ruke Lejdi Gage, ali kako kaže, poenta njene priče je u originalnosti.

Iskreno, briga me za uspeh filma, pričam o originalnosti – zaključila je ona.

Barbara Strejsend o Bijonse ima samo reči hvale, oduševljena je njenim glasom, a još više time kako je otpevala njen stari hit „The Way We Were”.

Uvek razmišljam kao reditelj i tražim najbolje od mojih glumaca i pevača. Ona uvek peva dobro. I šteta je što Bjonse nije dobila glavnu ulogu u filmu “Zveda je rođena” – kaže glumica.

Foto: Tanjug AP/Elijah Nouvelage

Autor: Pink.rs

#Lady Gaga