AKTUELNO

Odlazi sa društvenih mreža!

Engleska pevačica Džesi Džej rastužila je pratioce objavom, da će se na određeni vremenski period povući sa društvenih mreža zbog zdravstvenog stanja.

Džesi se više od pola godine bori s Meinerovom bolešću, koja se manifestuje napadima vrtoglavice, mučnine i povraćanja, te šumom u uhu i pojava nagluvosti. Nakon što je sve novogodišnje i božićne praznike provela u bolnici, ona se sada povlači i sa Instagrama.

Naime, u jednom od svojih uključenja, ona je objasnila da joj teško pada što bolest utiče na njen glas, te otkrila izuzetno loše čuje i otežano se kreće.

Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače s lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam sebi da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem, iako ne bi trebalo. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije - napisala je Džesi ispod objave na Instagramu.
Nestaću s društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa s mojim telom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovde prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisećanje – napisala je uz fotografiju na kojoj peva.

Foto: Instagram.com/jessiej

Autor: A.N.

#Zadruga