AKTUELNO

Zbog atraktivne brinete voditelj se preznojio.

Andrijana Radonjić, koja važi za jednu od tri najatraktivnije superfinalistkinje "Pinkovih zvezda", odlučila je da večeras otpeva pesmu "Ti i ja smo par" od Seke Aleksić.

Foto: Pink.rs

Ova dvadesetjednogodišnjakinja iz Požege gledaocima je odmah na početku bila zanimljiva jer se prijavila za takmičenje zajedno sa svojim ocem Duškom, koji je ispao u jednom od baraža.

Nakon toga, kada je svoju plavu kosu ofarbala u smeđu i odlučila da se malo slobodnije obuče, svima je u oko palo to koliko je ona zgodna, pa su u svakoj novoj emisiji u kojoj je pevala svi članovi žirija to podvlačili.

Foto: TV Pink Printscreen

- Morao sam da se skinem, odlično si ovo uradila, a da si još jednu pesmu otpevala, ko zna šta bi bilo - rekao je Milan Kalinić, koji se na sceni pojavio bez sakoa.

- Andrijana je jedan od mojih favorita i očekivala sam da će večeras da pokida. Ali ona je sa igračima napravila promašaj. Ovo je pesma Seke Aleksić koja je energična i tebi igrači nisu trebali, sve bi to iznela sama - prokomentarisala je Dragana Tripić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je interesantna i tebi, a kamoli mojim gledaocima - rekla je Ela i najavila specijalnu epizodu "Nedeljnog popodneva" sutra na televiziji Pink, gde će ugostiti sve superfinaliste.

- Baš me briga ko je bio na sceni, jer je ona plenila kad je izašla. Odlična si, nemoj da se menjaš - bio je kratak Vidić.

Foto: TV Pink Printscreen

- U tebi ima potencijala, meni ne smetaju ovi igrači - i Handanović je kratko prokomentarisao.

Za Andrijanu možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 7.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Andrijana Radonjić

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'