AKTUELNO

Šokirani fanovi su u komentarima pisali kako treba prestati s takvim objavama, jer će time dokazati da je porodica bila u pravu što je imala starateljstvo nad njom.

Pevačica Britni Spirs (38) iznenadila je svoje pratioce objavom u kojoj pozira ispred ogledala u toplesu. Naime, ona je na Instagram profilu postavila video na kojom uvija kukovima i snima svoju zadnjicu.

- Ovo je moja guza - napisala je pored fotografije, a zatim je podelila i video.

- Evo snimka da možete videti da je ovo zaista moja guza. Bez filtera, bez prikrivanja, prava stvar... Psss, snimam se koristeći selfi-štap i uvek ću se tako snimati. On uvek stoji, ne odgovara ti i veoma je pouzdan - poručila je pevačica.

Šokirani fanovi u komentarima su pisali kako treba prestati s takvim objavama jer će time dokazati da je porodica bila u pravu što je imala starateljstvo nad njom.

- Zar je potrebno ovo Britni? Imaš predivno telo i slobodna si raditi što god poželiš. Ali to ne znači da bi i trebala - poručio je jedan pratilac.

- Ona je potpuno izgubljena - poručio je drugi.

Podsećamo, njen otac Džejmi Speirs zatražio je nedavno od suda u Los Anđelesu da prekine njegovo starateljstvo nad Britni. Napisao je kako pevačica 'ima pravo da sud ozbiljno razmotri je li skrbništvo potrebno te da su se njene okolnosti promenile utoliko da osnove na kojmu mu je dodeljeno starateljstvo možda više ne postoje, preneli su američki mediji.

Autor: M.K.