AKTUELNO

Sinoć je u muzeju Metropolitan u Njujorku održana čuvena Met Gala, događaj koji iziskuje ozbiljno modno istupanje, a da je na tom polju neprikosnovena, Kim Kardašijan dokazala je ponovo.

Svetska jevnost i dalje bruji o njenoj haljini sa perlicama zbog koje je, kako se priča, morala da izvadi rebra, a ove godine otišla je korak dalje - Kim se na crvenom tepihu pojavila u potpunosti zamaskirana! Ona je ponela Balensijaga crnu haljinu, a na glavi je nosila masku koja joj je u celosti prekrila lice.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

U prvi mah, kada se Kim pojavila pred fotoreporterima, niko nije znao o kome je reč! Ipak, Kim je odala njena figura, koju je istakla haljina pripijena uz telo. Maska je odavala konture lica, a ništa se drugo videlo nije, osim duge crne kose koja je virila ispod kapuljače. Mnogi su se pitali kako je Kim disala u ovoj odevnoj kombinaciji, zbog koje su je, inače, na crveni tepih izvele četiri osobe iz pratnje, budući da baš ništa nije videla.

Modne stručnjake Kim je ponovo uspela da zadivi i svi komentarišu da je njeno pojavljivanje na ovogodišnjoj Met Gali inovativno, sveže i moderno, dok je publika, s druge strane, podeljena - ima i oduševljenih, ali i onih koji govore da je njena pojava skandalozna, da sve to "izgleda bolesno"... Kako se vama dopada?

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: D.T.

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian