AKTUELNO

Kraljica Elizabeta još uvek nije upoznala praunuku, koja je ime dobila po njenom nadimku kojim su je zvali samo njoj najbliži ljudi.

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl neće krstiti ćerkicu Lilibet u Velikoj Britaniji, već će se ceremonija održati u Kaliforniji, ističu izvori bliski paru.

Informaciju su potvrdili i izvori iz Bakingemske palate. Lilibet zato neće automatski biti članica engleske crkve jer će se krstiti u SAD. Njen stariji brat Arči kršten je 2019. godine u kapeli u Londonu. Lilibet Dajana Mountbaden-Vindror na svet je došla 4. juna ove godine, a iako se nagađalo kako će slavni par svoju mezimicu krstiti pred njenom prabakom kraljicom Elizabetom, izgleda da su se ipak predomislili. Kraljica Elizabeta još uvek nije upoznala praunuku, koja je ime dobila po njenom nadimku kojim su je zvali samo njoj najbliži ljudi. Nakon najnovijih vesti počelo se postavljati pitanje i hoće li kraljica ikada upoznati svoju praunuku.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions, Tanjug AP/Toby Melville

Hari i Megan je trebalo da dođu u Veliku Britaniju sa decom sledeće nedelje kako bi prisustvovali proslavi u čast otvaranja spomenika princeze Dajane, ali čini se da su se i oko toga predomislili.Inače, Megan i Hari su pre nekoliko dana bili na službenom putovanju u Njujorku gde su se sastali sa nekoliko političara, održali govore i učestvovali na događaju "Global Citizen". Slavni par našao se na udaru kritika jer su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti još početkom prošle godine, a ponašaju se kao da su i dalje na dužnosti britanske kraljevske porodice.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Neki pak smatraju kako snimaju dokumentarac u sklopu svog milionskog ugovora sa Netfliksom. Harija je otkrila žica koja mu je u jednom trenutku provirila ispod majice, a svi su bili uvereni da je to mikrofon koji princ skriva ispod odeće.Kraljevski par pokušava da ostvari holivudsku karijeru još otkako su javno objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Autor: Pink.rs