AKTUELNO

Na ovom snimku se jasno čuje da ženska osoba tvrdi da je za nesreću odgovoran asistent režisera koji je glumcu dao pištolj, odnosno rekvizit

Glumac Alek Boldvin nehotice je usmrtio direktorku fotografije i snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu na snimanju novog filma, pre dva dana.

O ovom nemilom događaju od tada bruji ceo svet, a sada je u medije dospeo i audio snimak razgovora ženske osobe sa službenikom Hitne pomoći, koji je nastao odmah nakon pucnjave.

Foto: Tanjug AP/Seth Wenig, File

U ovom razgovoru jasno se čuje da ženska osoba tvrdi da je za ovu nesreću odgovoran asistent režisera koji je Boldvinu dao pištolj, odnosno rekvizit.

 - Dvoje ljudi je slučajno upucano na snimanju, pištolj je bio rekvizit, hitno nam je potrebna pomoć -  kaže žena i objašnjava da su svi napustili objekat gde je pištolj opalio.

 - Imali smo probu, ne znam da li su bili pravi meci. Ne znam koliko je ozbiljno krvarenje, oboje su samo pali, ali su svesni. Istrčala sam napolje - kaže vidno uznemirena žena.

Foto: TANJUG AP/JOHN MINCHILLO/Pixabay.com

Operaterka joj je potom obajsnila da mora da joj postavi neka pitanja, a da bi ona trebalo da se potrudi da odgovori što bolje može.

Žena zatim odmiče slušalicu i nekome sa strane govori:

- Jesi ga čuo, go*nar jedan, asistent režisera, još se dere na mene, a on je trebalo da proveri pištolje, on je odgovoran - ali onda muškarac preuzima slušalicu i kaže da su oboje ranjenih i dalje živi, svesni i da im pomaže bolničar sa seta.

Foto: Tanjug AP/Cedar Attanasio

- Jesu, svesni su, nisam siguran koliko je ozbiljno, mi nismo s njima unutra. Mislim da dve osobe imaju po jednu prostelnu ranu - kaže on dok mu operaterka na to odgovara da će mu objasniti kako da uspori krvarenje.

 - Imamo medicinskog tehničara na setu, mislim da on to radi već. Čekajte da proverim da li mogu bliže da priđem... Jedna od ranjenih osoba leži. Krvari. Mi smo kod prve kapije - govorio je on.

Foto: Tanjug AP/Cedar Attanasio

Autor: M.M.