AKTUELNO

Souza je pogođen u rame kada je Boldvin na setu pucao dok je glumio.

Filmski režiser Džoel Souza koga je u nesrećnom slučaju na setu upucao holivudski glumac Alek Boldvin rekao je da je jako potrešen zbog smrti svoje koleginice, snimateljke Haline Hačins, koju je Boldvin usmrtio.

Souza je pogođen u rame kada je Boldvin na setu pucao dok je glumio.

Jako sam potrešen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me je gurala da budem bolji - rekao je Souza.

Hitac je pogodio snimateljku Haline Hačins u grudi, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, a ona je umrla od zadobijenih rana na licu mesta, dok je Souza koji je stajao iza nje bio prebačen u bolnicu iz koje je kasnije pušten.

Souza nije izneo detalje o nesreći i svojim povredama, ali je rekao da je zahvalan zbog izliva ljubavi koji je dobio od filmske zajednice i ljudi iz Santa Fea, kao i stotinama stranaca.

Foto: TANJUG AP/JOHN MINCHILLO, INSTAGRAM/HALYNAHUTCHINS

U petak je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplenu vatrenog oružja, odeće, kamere, video kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gde je Boldvin snimao niskobudžetni film "Rust".

Autor: P.R.