AKTUELNO

Mnogi obožavatelji nagađaju kako je ovo početak nove ljubavne veze popularne rijaliti zvezde.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson fotografisani su kako se drže za ruke tokom vožnje na roler kosteru na Knott's Scary Farmi u Buena Parku u Kaliforniji gde su se zabavljali uoči Noći veštica.

Nakon što su paparaco fotografija na kojima se drže za ruke tokom vožnje obišle svet, mnogi obožavatelji nagađaju kako je ovo početak nove ljubavne veze popularne rijaliti zvezde.

Kim i Pit bili su u društvu Kortni Kardašijan i njenog verenika Travisa Bakera.Kada je reč o ljubavnom životu poznatog komičara, šarmu Pita Dejvidsona nisu odolele mnoge slavne dame.

Naime, poznati komičar je bio u vezi sa pevačicom Arijanom Grande, glumicom Kejt Bekinsejl i manekenkom Kajom Gerber, a nedavno je okončao vezu sa glumicom Fibi Dinevor, zvezdom serije "Bridgerton".

Podsetimo, Kim i Pit su se nedavno poljubili u skeču Saturday Night Livea na NBC-u. Njihovo poznanstvo datira iz januara 2019. godine kada su zajedno prisustvovali rođendanskoj zabavi Kida Kudija, na koju je Kim došla u društvu bivšeg supruga, repera Kanje Vesta. 

Autor: M.K.