AKTUELNO

Glumica smatra da deca ne treba da znaju koliko je ranjiva i da njima treba da deluje da je sve u najboljem redu.

Anđelina Džoli u intervjuu za "Veniti Fer" progovorila je o razvodu od Breda Pita i ispričala da je sve krenulo po zlu prošlog leta kada je radila na filmu "Prvo su ubili mog oca".

Ona nije želela da otkrije baš sve pojedinosti, ali je rekla da je sve uradila kako bi zaštitila svoju decu.

Foto: Wikipedia

Kao devojčica, bila sam zabrinuta za svoju majku. Ne želim da moja deca prolaze kroz isto. Bolje je plakati pod tušem i skrivati se pred njima. Oni moraju da znaju da će sve biti u redu, iako ni vi sami niste sigurni u to - rekla je i dodala kako će se ona i njen bivši suprug usmeriti prema zajedničkim ciljevima, a to su njihova deca.

Da bi stvari bile još gore, saznala je da joj je zdravlje u opasnosti. Dobila je dijagnozu Belove paralize. Naime, to je bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica. Simptomi su slični kao kod moždanog udara, ali specifično je da pacijent oseća slabost u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu. Osim toga, Džolijeva ima i povišen pritisak.

Pročitajte još: TUŽNI DETALJI: Otkriveno ŠTA je Ejmi pretraživala na internetu u noći kad je umrla!

Foto: YouTube screenshot

Ne znam da li to sve bila menopauza ili loša godina. Ponekad žene stave sebe na poslednje mesto pa im zdravlje strada - rekla je glumica.

Podsećanja radi, Anđelina i Bred Pit bili su u vezi 12 godina, a venčali su se 2014. godine. Prošle godine u septembru Anđelina je podnela zahtev za razvod braka. Imaju šestoro dece - Medoksa (15), Paksa (13), Zaharu (11), Šilo (10), kao i osmogodišnje blizance Noksa i Vivijen.

Pink.rs

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Bolest

#Bred Pit | Brad Pitt

#Razvod

#glumica

'