AKTUELNO

Novi deo kultnog filma biće prikazan 2019. godine.

Dugo se spekulisalo o tome ko bi mogao da igra ulogu Džejmsa Bonda u najnovijem nastavku. Svetski mediji prenosilisu  da reditelji filma imaju čak trinaest glumaca kojima bi mogli da dodele ovu ulogu.

Posle više godina spekulisanja, zvanično je potvrđeno da će i dalje neimenovani, novi film o najpoznatijem tajnom agentu imati premijeru 8. novembra 2019. godine. Džejmsa Bonda će, po svemu sudeći, ponovo igrati Danijel Krejg

Produkcija „Eon“, u saradnji sa Em-Dži-Emom, navela je u saopštenju datum premijere, ali i da će ostali detalji koji se tiču distributivnih partnera, premijera širom sveta, glumaca i režisera biti objavljeni naknadno.

Foto: Tanjug AP

Iako čelnici iz produkcije nisu želeli da otkrivaju ko će biti Džejms Bond, dva izvora otkrivaju da će Danijel Krejg sigurno barem u još jednom filmu o najpoznatijem tajnom agentu tumačiti glavnu ulogu, prenosi Ekonomik tajms.

Foto: Wikipedia

Pročitajte još: ZVANIČNO: On je NAJLEPŠI muškarac na svetu! (FOTO)

Krejg je, kako podseća list, u jednom od intervjua koji je dao jednom britanskom časopisu izjavio da bi „radije sebi prerezao vene, nego još jednom bio Bond“, a ko će zaista igrati Džejmsa Bonda, ostaje da vidimo i to na premijeri 8. novebra 2019. godine.

Pink.rs

#Danijel Krejg

#Džejms Bond

#Film

#glumac

'