AKTUELNO

Jedva je dočekao da se pohvali novom tetovažom, a onda je zažalio.

Bruklin Bekam, osamnaestogodišnji sin Dejvida i Viktorije Bekam, veliki je ljubitelj tetovaža, a na spisak crteža koji mu krase telo dodao je i rečenicu "Made in England" na stopalu, zbog čega je postao meta podsmeha.

Iako je Viktorija demantovala da je Bruklin začet u Bruklinu, javnost i dalje veruje u ovo, što je bio okidač da mu pratioci na Instagramu ukažu da je istetovirao pogrešno mesto začeća.

Foto: Instagram

- Na tetovaži piše da je "napravljen" u Engleskoj, a sudeći prema njegovom imenu, rekla bih da to nije mesto na kojem je nastao. Nema smisla - napisala je jedna Bruklinova obožavateljka, a sa njenim mišljenjem složili su se i ostali.

Pročitajte još... NA METI NEGATIVNIH KOMENTARA: Poznatu pevačicu fanovi uporedili sa KITOM, pa joj poručili da SMRŠA! (FOTO)

- Hoće li mu neko reći da se njegova tetovaža kosi s njegovim imenom? - samo je jedan u nizu komentara.

Kako je Bruklin dobio ime?

Viktorija Bekam je u svojoj autobiografiji koju je izdala 2001. godine objasnila kako je njen sin, zapravo, dobio ime.

- Bila sam svesna da bi naš sin mogao da postane fudbaler, pa sam htela da izaberem neko "muževno" ime. Uvek mi se sviđalo ime Bruk, a saznala sam da sam trudna u Bruklinu, pa sam odlučila da ga tako nazovem - obelodanila je Viktorija pre tačno 17 godina.

Pink.rs

#Bruklin Bekam

#Dejvid Bekam

#Fudbaler

#Viktorija Bekam | Victoria Beckham

'