AKTUELNO

Popularni zavodnik koji je u seriji "Sulejman Veličanstveni" glumio Bajazita uživa i noćnom provodu u Beogradu.

Turski glumci poslednjih godina očaravaju žene širom sveta, a njihova popularnost došeže i do granica Srbije, te je nakon Buraka Ozčivita, popularnog Bali Bega iz serije "Sulejman Veličanstveni" u Beograd stigao još jedan protagonista ove serije. Mladi glumac Aras Bulut koji je srpskoj publici poznat po ulozi princa Bajazita u popularnoj seriji, stigao je u Beograd.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Promo

A koliko je Aras popularan u Srbiji svedoče fotografije koje su nastale u Beogradu kada se fotografisao sa svojim obožavateljkama. Mladi glumac koji je u Turskoj stekao veliku popularnost igrajući u seriji "Insajder", u Srbiju je stigao pre desetak dana gde provodi godišnji odmor, a na splavu "Šejk end Šejk" uživa i u toku dana, ali i u toku noći.

Pročitajte još:

TATIN PONOS: Bosiljčić se pohvalio talentom svoje ćerke! (FOTO)

Kako tvrdi jedan od zaposlenih sa popularnog beogradskog splava, glumac im je čest gost poslednjih dana:

- Aras je na splav prvi put došao pre desetak dana, i od tada bukvalno ne izlazi, tek toliko da prespava u hotelu i ponovo se vrati, kaže jedan od zaposlenih. Interesantno je da su baš glumci iz serije "Sulejman Veličanstveni" proslavili ovaj beogradski splav u Turskoj. Tako je u tamošnjoj štampi objavljena prva fotografija glumice Merjem Uzerli u društvu kolege sa kojim je bila u emotivnoj vezi, a koji je u ovoj seriji tumačio lik Rustem paše. Nizali su se zatim ostali "prinčevi" i "sultanije", i svi su bili oduševljeni ovim splavom, pa ne čudi ni činjenica da princ Bajazit upravo ovde provodi leto - kaže izvor.

Foto: Promo

Autor: D. P.

#Aras Bulut Iynemli

#Burak Ozčivit

'