AKTUELNO

Fotografije nose i skrivene poruke kojima je Kejt odala počast princezi Dajani i kraljici Elizabeti.

Kejt Midlton je 9. januara napunila 40 godina i u to ime objavila je tri glamurozne fotografije kojima je obeležila ovaj dan.

Naravno, fotografije nose i skrivene poruke kojima je Kejt odala počast princezi Dajani i kraljici Elizabeti.

Na fotografiji u glamuroznoj, satenskoj crvenoj haljini na jedno rame, Kejt nosi dijamantske naušnice koje pripadaju kraljici Elizabeti. Druga, crno-bela fotografija, Kejt pokazuje u tradicionalnoj kraljevskoj pozi, a u prvom planu je minđuša sa dijamantima i biserom koja je pripadala princezi Dajani. To nije sve, drugi detalj koji privlači pažnju je prsten od safira, koji je zapravo Dajanin verenički prsten.

Kejt je već najavila da će rođendan ove godine proslaviti skromno, u prisustvu samo najbližih, a zbog porasta broja zaraženih kovidom širom zemlje. Prošle godine rođendan je proslavila čajankom, okružena mužem i decom, a čajanku su održali na njihovom imanju Anmer Hall u Norfolku.

Kejt se inače intenzivnije nego ikad priprema za ulogu buduće kraljice, a sve više kraljevskih dužnosti upravo je na njoj, budući da je kraljica dosta toga otkazala usled svojih zdravstvenih problema.

- Sa zadovoljstvom objavljujemo rođendanski portret vojvotkinje od Kembridža - potpisali su fotografiju predstavnici Kembridža i dodali da je to jedan od tri portreta Kejt Midlton, koji iduće godine ide u Nacionalnu galeriju portreta - instituciju čiji je pokrovitelj supruga princa Vilijama. Autor je Paolo Roversi.

Novi portret vojvotkinje od Kembridža začas je napravio senzaciju na internetu. "Kao kraljica!" – naglasili su korisnici Instagrama. Iako su nas ljudi sa Kembridža navikli da do sada pravimo nešto manje formalne fotografije. Sama fotografija počela je da se pojavljuje na sajtovima širom sveta.

Autor: M.K.