AKTUELNO

Oglasio se nakon dva meseca od skandala!

Glumac Kris Not, poznat kao gospodin Zverka iz serije "Seks i grad", oglasio se na Instagramu dva meseca nakon optužbi za seksualno zlostavljanje. Prvo je objavio fotku svog starijeg sina dok igra košarku, a u opisu je dodao da je uzbuđen dok gleda kako raste njegova ljubav prema ovom sportu.

Nakon toga se javio još jednom objavom kojom je mlađem sinu Kitsu čestitao rođendan. Pratioci su glumcu u komentarima poručili da su srećni što se vratio na društvene mreže, te da ga podržavaju.

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno zlostavljanje. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom stanju u Njujorku. Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca srela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

Džentil je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se navodno dogodio 2002, kada ju je Not odvezao kući i zatražio da vidi njen stan. Tvrdi da ju je tada gurnuo, poljubio mimo njene volje i uhvatio je za grudi. Nakon što je opisala celu situaciju, Lisa je otkrila zbog čega je tek sada to javno ispričala.

- Bilo me je strah da istupim oko ovoga zbog Notove moći i njegovih pretnji da će mi uništiti karijeru - rekla je Džentil. Notu je to donelo velike poslovne gubitke.

Autor: M.K.