AKTUELNO

Mislio sam da je neko starije dete s obzirom na to da imaš veliku boju glasa i sve je bilo super, rekao je Sergej Ćetković

Takmičarka koja se predstavla prva večeras otpevala je pesmu Dženifer Hadson "One night only". Bojana Radovanović je za ovo izvođenje dobila četiri glasa žirija jer je ovog puta Goca Tržan ostala dole.

Foto: YouTube screenshot

- Zašto sam ja najstrožiji član žirija? Ja se trudim da budem objektivan. Je l' zbog moje visine ili šta je u pitanju - začudio se Sergej što je Bojana baš njega proglasila za najstrožeg člana i dodao:

- Evo kratak komentar, sve je bilo super. Mislio sam da je neko starije dete s obzirom na to da imaš veliku boju glasa i sve je bilo super. Trenutak kad si "zarežala" me je kupio - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

- Evo ja ću da ti kažem zašto sam ostala dole. Bilo je nevešto dosta. Bilo je dosta intonativnih problema. Bilo je lepo, ali nije bilo za pet - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Ti si čarobna. Sva si mi slatka. I ta haljinica. I što su ti roditelji rekli da je najbitnije da se osećaš lepo i da izgledaš lepo, to ja pričam. Vi to sve navežbate lepo, a u momentu kada izađete na scenu, najbitnije je da se osećate lepo, ispunjeno i srećno. Ja sam kod tebe videla to jedno lepo raspoloženje. Kao što reče Sergej, tako snažno zvučiš i imaš veliki volumen. I mislim da sa još rada ti možeš stvarno daleko da doguraš - rekla je Leontina Bojani.

Foto: YouTube screenshot

- Ti si prošli put vozila onaj hoverbord, zar ne? Svaka čast na potpunoj transformaciji. Ovo jeste pesma za tvoj glas, ali ne trenutno za tvoju tehniku trenutno. Svaka čast za moć transformacije - rekao je Sale Cvetković.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

'