AKTUELNO

Isplivali svi detalji o životu slavnog glumca.

Sigurno ste nekada poželeli da možete da jurite ulicama grada, a da za to ne platite neku kaznu. Ako ne to, mora da vam se u nekom trenutku po glavi vrzmala i misao kako bi bilo super da spavam sa raznim partnerima, svako veče, i da imamo žestoka vođenja ljubavi, baš kao i onaj kul lik iz filma "Taksi".

Međutim, sve te super stvari daleko su od toga, jer glumac koji igra glavnu ulogu u ovom flimu - Sami Naseri, uopšte više nije tako zabavan. Osim što je izgubio način za humor i otkačene stvari, ovaj glumac, izgubio je i lepotu na koju su mnoge žene padale, pošto su se godine ozbiljno poigrale sa njegovim fizičkim izgledom.

Ali to nije kraj - on je izgubio masu obožalaca jer su se u medijima pojavile i informacije da je nekoliko puta imao problem sa zakonom u zemlji u kojoj živi.

Zbog divljanja na stadionima u Parizu, Sami Naseri ležao je nekoliko puta u zatvoru, a osim toga je voleo i narkotike da koristi, pa je još dodatnih osam meseci bio iza rešetaka.

Ni tu se nije smirio, pa je ovaj nekada zgodni glumac, koji je slamao srca ženama, prebio nekoliko žena i ostalo osoblje u bolnici u kojoj se lečio. Dokaz da je voleo tuče jeste i taj što je uspeo da prebije i radnika obezbeđenja u Marseju.

Autor: Pink.rs

#Sami Naseri

#glumac

'