AKTUELNO

Neki od učesnika najspektakularnijeg rijalitija došli su vidno raspoloženi u hotel gde će biti smešteni do početka "Zadruge".

Sve je spremno za početak najimpresivnijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", koji je zakazan za sutra, u 21 čas, na TV Pink, a spremni su i učesnici ovog zahtevnog projekta.

Naime, poznate ličnosti koje će biti deo najspektakularnijeg projekta na ovim prostorima, "Zadruga", polako pristižu u hotel "Vertigo", gde će do sutrašnjeg ulaska biti u karantinu.

Među prvima su u karantin stigli Miki Đuričić, Luna Đogani, koja se sinoć od porodice i prijatelja oprostila na večeri, zatim Sloba Radanović, ali i manekeni Marko Zec i Anđelo Ranković, koji se srdačno pozdravio sa svojim budućim cimerom, košarkašem Markom Janjuševićem.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ubrzo je stigla i Zorana Stefanov, koja se prisutnima požalila da je imala mali peh.

Pukao mi je kofer, to je maler jer sam stigla na vreme - rekla je kroz osmeh atraktivna Pinkove zvezda.

Foto: Pink.rs

Pored njih, u karantin su stigle i zvezde "DNK" emisije, Divna Milanović i Marko Kocić, reper Bane Čolak, ali i novinar Milan Milošević.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ipak najviše pažnje privukao je dolazak najatraktivnijih devojaka - Andrijane Radonjić i Anđele Mitkovski, odnosno Anđele Veštice, koje su pozirale sa Zoranom, a ubrzo im se pridružila i Mina Vrbaški, kojoj je rukometaš Dušan Zdravković pomogao oko kofera.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ubrzo su se pred okupljenima pojavile i Saška Karan i Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja je bila veoma oskudno odevena, a stogla je i da se posvađa sa manekenom Markom Zecom rekavši da s njim neće da deli isti kadar.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ko će još ući u karantin pročitajte uskoro na Pink.rs.

Autor: M. Đ.

#Andrijana Radonjić

#Anđela Veštica

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga

#rijaliti

'