AKTUELNO

Glumica ne može da podnese ono što se dešava.

Žiža Stojanović jedna je od zadrugarki koju gledaoci obožavaju da gledaju, ali ona ne može lako da podnese okruženje u kom se našla i svađe koje se dešavaju, te je često u suzama. Večeras je ponovo otišla kod Drveta mudrosti u Rajski vrt, gde je morala da mu se požali.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pogrešila, ja sam pogrešila što sam došla. Ali nisam mogla da odbijem. Htela sam da krunišem svoju bogatu karijeru. Plačljiva sam jer sam izgubila ćerku pre četiri godine, a ovaj mladi narod me ne poštuje. Oni znaju da ja nisam bilo ko. Hiljadu uloga imam, tri predstave na dan sam igrala. I volim svoj narod, svoju zemlju. Da li sam pogrešila što sam došla?  - upitala je Žiža.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nije verovala da će joj biti OVAKO TEŠKO: Luna otkrila da bi BILA sa Slobom PO SVAKU CENU! (VIDEO)

Drvo joj je iskreno odgovorilo, a ona je bila srećna zbog njegovih reči:

Drvo misli da je pravi potez bio što si došla. Narod te je gledao u predstavama, ali nije znao kakva si, sad su mogli da upoznaju pravu Žižu i mnogo im se dopadaš.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se osvrnula i na Smilju Janković, koja poslednjih dana maltretira sve u Zadruzi:

Ja ne znam da li je bolesna. Ona voli da provocira. Ja ne znam šta joj je. Za takve kao što je ona treba dijagnozu da postavi lekar - rekla je Žiža kroz suze.

Drvo mudrosti je razgovaralo sa Velikim šefom i odlučili su da počaste glumicu dolaskom frizera, što je nju jako obradovalo. O čemu su još pričali, pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Žiža Stojanović

'