AKTUELNO

Evo ko joj je za petama.

MTV je juče objavio nominacije za MTV evropske muzičke nagrade (2017 MTV EMA), a Tejlor Svift je nominovana za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu "Look What You Made Me Do" i za najboljeg izvođača.

Sledi kanadska zvezda Šon Mendez, koji će se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrik Lamar i Ed Širan sa po četiri nominacije.

Foto: Youtube

Širanov mega hit "Shape of You" nominovan je u kategoriji "najbolja pesma", a konkurencija su mu "Whild Thoughts" DJ Kalede, "There's Nothing Holdin' Me Back" popularnog Šona Mendeza, letnji hit "Despacito" koju izvode Luis Fonsi i Dedi Janki i vesela numera benda "Clean Bandit" - "Rockabye".

Foto: Wikipedia

Za nagradu "MTV Best Adria Act" nominovani su Sara Jo, "Ničim izazvan", Nina Kraljić, Marin Jurić - Ćivro i "Koala Voice".

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG OVOGA SU SVI GLEDALI U NJU: Monika Beluči ZABLISTALA na crvenom tepihu! (FOTO)

Glasanje za "MTV Best Adria Act" počelo je juče na adresi www.mtvema.com i trajaće do 11. novembra u ponoć, kada će biti poznat pobednik u ovoj kategoriji. Svečana dodela "2017 MTV EMA" nagrada održaće se 12. novembra u "The SEE Areni" u Londonu, a program će voditi Rita Ora.

Autor: V. T.

#Ed Širan | Ed Sheeran

#Tejlor Svift | Taylor Swift

#pevačica

'