AKTUELNO

Suprug će joj mnogo nedostajati!

Američki biznismen Džej Ar Rajdinger (J.R. Ridinger) preminuo je u 63. godini nakon što je oboleo od plućne embolije tokom svog letovanja na jahti u Hrvatskoj.

Njegovu sliku možete pogledati klikom na link OVDE.

Vest o smrti potvrdila je njegova supruga Loren i otkrila da je uzrok plućna embolija.

- U šoku sam. Srce mi je iščupano, slomljena sam... Da razjasnimo glasine da je pao... Na našem prvom porodičnom odmoru u tri godine imao je iznenadnu plućnu emboliju koja nam ga je ukrala. Za samo sekundu je nestao. Za trenutak. Molim vas da molite za njega - poručila je na Fejsbuku Loren koja ima dve ćerke sa biznismenom, Amber i Amandu.

Osnivač marketinške kompanije "Market America" i njegova supruga Loren bili su često viđena lica na svim važnijim događanjima u Holivudu, a par je bio blizak s Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Markom Entonijem, Skotijem Pipenom i Bekamovima.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

- Bili ste najbolji u stvaranju uspomena. Svakom ste bili uzor, oko vas su se svi osećai voljeno i posebno. Ceo život ću pamtiti uspomene s vama. Srce mi je slomljeno i Džej Ar će nam jako nedostajati - poručila je Kim Kardašijan Loren.

- Volimo te puno Loren i šaljemo ti ljubav - napisali su Dejvid i Viktorija Bekam.

Foto: Instagram.com/victoriabeckham

Uprkos tome što poseduju 51 milion dolara vrednu jahtu Utopia IV, u Hrvatskoj su bili na iznajmljenom brodu. Page Six piše da je njihova jahta na popravci nakon nesreće na Bahamima prošlog decembra.

Autor: Pink.rs