AKTUELNO

Jedim potezom se zamerila tamošnjem kontroverznom paru, kom nije palo teško da o svemu popriča i na svojim društvenim mrežama

Lica „The Hills-a", bračni par Hajdi Montag i Spenser Prat, svakako su poznati i po tome što ih često prate skandali. Neki bi rekli da su ih oni i proslavili, kako su vremenom prestali da se druže s izvesnim ljudima i pojavljuju na pojedinim mestima zbog svoje „nezgodne naravi i energije".

Foto: Instagram.com/lisakudrow

Otkako su uopšte stupili u vezu - bilo je turbulentno, a tako su i nastavili da žive kao muž i žena, pa sada i roditelji. Ipak, nema ko se nije iznenadio kada je „muški deo ovog moćnog talasa" na svom TikToku vrlo negativno progovorio o Lisi Kudrou, glumici koja je svojevremeno tumačila ulogu Fibi u „Prijateljima" i tako pored svetske popularnosti pobrala i brojne simpatije publike.

Pošto ga je jedan fan upitao ko je najgore ljudsko biće koje je ikada upoznao, bez pogovora - rekao je da je to Lisa.

To je lako. Fibi iz „Prijatelja". Bukvalno, najgora osoba na koju sam ikada naleteo.

Foto: Instagram.com/lisakudrow

Zatim, objasnio je i kako je televizijskoj zvezdi dodelio tu „titulu" najomraženije, pa pokrenuo pravu lavinu komentara.

Hajdi i ja smo 2009. godine bili pozvani na jednu gala proslavu. Međutim, pošto smo stigli, bilo nam je jasno da nas tamo niko nije želeo. Delovalo je kao da smo na skrivenoj kameri, ali nije nas bilo briga. Ipak, bilo je dobre hrane, pića... Seli smo, pojeli malo kavijara, ali niko sa nama ni reč nije razmenio - prisećao se Spenser, koji nikada nije krio koliko ga privlače skupe stvari i osećaj da se po nečemu izdvaja, prenose strani mediji.
Lisa je, pak, preda mnom rekla Hajdi da mora da me ostavi što je pre moguće. Kazala joj je i da misli da ću je ubiti, jer imam oči serijskog ubice. Kada je pogledala okolo misleći da se Lisa šali, niko se nije smejao. To je stvarno bilo bezobrazno s njene strane. Tako nešto zaista nisam doživeo - govorio je on, siguran da je u pravu, iako je svojevremeno važio za čoveka „koji je zatrovao Hajdi, odvojio je od pređašnjeg društva, života uopšte, a onda se okrenuo kristalima ne bi li se oprao zbog toga kako se ponašao, posebno u alkoholisanom stanju".

Brojni su bili oni koji nisu mogli da poveruju u to šta on govori na pomenutoj društvenoj mreži. Stali su u odbranu Lise, koja se na ovu temu nije oglašavala. „Mirror" je kontaktirao njenog predstavnika, ali odgovora još uvek nema.

Podsetimo, Hajdi i Spenser su u braku od 2008. godine, a 2010. su se već bili skoro pa razveli. Poznati su po oštrim komentarima, burnim svađama, a Spenser posebno donosi „dosta drame za sto".

I te kako umeju da budu zlopamtila, prema daljim napisima.

Trenutno očekuju drugo dete. Imaju sina Ganera, koji ima četiri godine.

Autor: Pink.rs

#Lisa Kudrou