AKTUELNO

Pop zvezda je sve iznenadila.

Pop zvezda Rijana (34) nedavno je sa šest drugarica uživala u luksuznom restoranu Kaviar Ruse. Kako je provod bio odličan pevačica je ljubazno zamolila osoblje da ostanu nakon radnog vremena kako bi u miru s prijateljicama uživala u kavijaru i šampanjcu.

Kako izvori tvrde u restoranu je navodno ostala do 2 ujutro. A ono što je učinila nakon završetka zabave šokiralo je mnoge.Naime, pevačica je ostala sa osobljem i pomogla im da počiste lokal.

- Kad su završili večeru, pevačica je pomogla konobarima da pospreme i vrate barske stolice na mesto budući da je ostala tako dugo - rekao je izvor za Page Six.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Osoblje restorana s Mišelinovom zvezdicom u Njujorku nije moglo da veruje da im je Rijana nakon večere pomaže oko čišćenja. Taj potez ih je zaista oduševio.

Novopečena majka za izlazak s prijateljicama obukla je široke farmerice, predimenzionirani dres No Limit Recordsa, a celu odevnu kombinaciju upotpunile su štikle na vezanje i nakit Tiffany & Co.Inače, Rijana je nedavno postala i najmlađa žena na Forbsovoj listi 100 najbogatijih Amerikanki koje su same zaradile svoje bogatstvo. Na popisu su se našle brojne uspešne preduzetnice, izvršne direktorke i žene iz sveta šoubiznisa, a Rijana je zauzela visoko 21. mesto.

Rijanino bogatstvo se procenjuje na 1.4 milijarde dolara, a kao glavni izvori prihoda navode se zarada od muzike i od kozmetike. Osim toga, ona je i suvlasnica linije kozmetičkih proizvoda Fenty Beauty, od čega dolazi najveći deo zarade.

Pevačica je tada otkrila kako se oseća uplašeno jer su je novim statusom samostalne milijarderke uzdigli.

- Želim osetiti svoje noge na zemlji jer znam da to neće biti pad, zar ne?... Ne želim biti ova ikona... Želim da osećam ko sam - rekla je Rijana za Extra Rachel Lindsay.

Autor: M.K.