AKTUELNO

I ona ima svoje mišljenje o glavnim akterima ljubavne romanse u "Zadruzi".

Budući da su MC Aleks i Filip Đukić već nekoliko dana u "Zadruzi", Veliki šef istakao je kako su imali dovoljno vremena da steknu određeno mišljenje o svojim cimerima, kao i da je idealan trenutak da ga javno iznesu, a plavokosa zadrugarka prva je razvezala jezik i iskreno, svima u lice, otkrila šta o kome misli.

Foto: TvPink Printscreen

- Oćekivala sam ovako nešto. Nemam mišljenje o dotičnoj, nemam pojma... Nije dobra s glavom, potrebna joj je stručna pomoć - rekla je o ljutoj suparnici Maci Diskreciji, sa kojom se često svađa, a potom udarila na glumicu Žižu Stojanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Evidentno je da je halapljiva, kao da se boji da će da ostane gladna i žedna. Ja prva, koja sam ušla bez dinara, nisam ostala ni gladna, ni žedna - istakla je Aleks, dok je Žiža mudro ćutala.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba nije muškarac

Kao i svi u "Zadruzi", i nova učesnica ima određeno mišljenje o Luni Đogani, Slobi Radanoviću i njihovoj emotivnoj vezi, što se akterima ove romanse nije dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo me nervira što nije muškarac, nego ono... Dozvolio si da budeš žena. Budi muškarac u svojoj vezi, onakav kakvim te je Bog stvorio - posavetovala ga je Aleks, a onda su skočili i Luna i Sloba, koji su zahtevali objašnjenje zbog čega ga smatra ženom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Trčkaraš ovde za njom, nemaš svoj stav... Gledala sam situaciju kad je žena ušla, lik se izgubio, nije znao šta da radi. Dečko se nije izjasnio tad, kad mu je majka ušla, onda je rekao:"Ok, sad ću da budem sa Lunom" - objasnila je Aleks, a kako su reagovali Luna i Sloba pogledajte u video-snimku ove rasprave:

D. T.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Slobodan Radanović

#Žiža Stojanović

'