AKTUELNO

Čim je čuo njeno izlaganje, skočio je i izrekao salvu uvreda na njen račun.

Odmah nakon buđenja, Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, koji su dobili novi, težak zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je poručio svima da među sobom treba da izglasaju dvoje onih koji će danas imati priliku da se, po unapred određenoj ceni, čuju sa najbližim članovima porodice, a onda su krenule rasprave.

Komentarisalo se kome se do sad već pružala takva prilika, a kome ne, a nakon uvodnih komentara Maca Diskrecija poručila je da njen glas neće otići nekom ko je već imao priliku da se čuje sa najmilijima, misleći na Marka Janjuševića Janjuša, koji je već video svoju ćerkicu.

Foto: TvPink Printscreen

- Oni što su imali naravno da neću glasati za njih, ne znam kako neke nije sramota koji su imali poziv, da pitaju. Ovde ima dosta onih koji žele taj poziv - objasnila je Maca, nakon čega je Janjuš pobesneo.

Polumiću ti ruke, k*rvo jedna raspala, j*bem li ti mamu! Polomiću ti ruke, debilu, zapamti me - zapretio joj je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Najveći broj glasova otišao je upravo Janjušu, Zorani Stefanov, Marku i Divni DNK, ali i Luni Đogani, za koju su određeni zadrugari smatrali da joj poziv nije neophodan, te je odlučila da svima prizna zbog čega joj je to toliko važno.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovde svakom znači da čuje nekog svog, nebitno da l imam pozdrave. Meni to ni upola ne može da znači kao kad čujem mamin, sestrin glas... Volela bih da dobijemo svi poziv, ali ne možemo. Hvala svima koji su glasali za mene - iskrena je bila Luna.

D. T.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Veliki šef

'