AKTUELNO

Ovoj takmičarki malo je falilo da direktno prođe u drugi krug.

Nađa Nerandžić iz Novog Sada žiriju i publici "Pinkovih zvezdica" večeras se predstavila pesmom "Nađi me" grupe "Oktobar 1864". Nađa ima 15 godina i dobila je četiri glasa tako da će imati priliku da peva bez matrice u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Vidi se, mi dole čujemo da je velika devojčica, vidi se da si se uplašila. Ali sa tih 15 godina, moraš da imaš malo više tog drajva. Moraš da imaš volumen koji ćeš da pustiš u ovoj pesmi, a ona ti daje mesta za to. Samo to, moraš da se skoncentrišeš za baraž i nemoj da se plašiš - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Malo dete, mala trema, veliko dete, velika trema! Nije samo do treme, malo si ti to previše školski otpevala. Pogotovo mi se nije dopalo što si otezala neke reči. Sve si ispevavala. Moj savet, kada god se uhvatiš neke pesme, potraži bar pet različitih izvođenja te pesme - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Njima je trema najveći neprijatelj, ali ne mogu da verujem kako deca od 15 godina mogu da imaju tremu, a ona mala ne. Čuje se da si talentovana, da si muzikalna i samo povedi računa o tome - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'