AKTUELNO

Oni će uskoro dobiti drugo dete, a ovu novost manekenka je podelila putem društvenih mreža.

Muzičar Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen dobili su ćerku Lunu u aprilu 2016. godine, a uskoro će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja. Ovaj par otvoreno i iskreno je govorio o problemima sa začeće, a sada se raduju još jednoj bebi.

- Da mogu, bila bih trudna do kraja života - rekla je Krisi nedavno.

Foto: Tanjug AP

Voditeljka i manekenka je kratkim je videom svetu obznanila da je trudna. Na snimku je Krisi pitala svoju jednogodišnju ćerku Lunu što je to 'mami u stomaku', a Luna je uskliknula: 'Beba!'.

Manekenka je dodala kako je srećna što više ne mora da skriva trudnoću te može ponosno pokazivati svoj trudnički stomak. Našalila se da je dete "Sigurno Džonovo".

Foto: Tanjug AP

Još pre rođenja ćerke u aprilu 2016., Krisi i njen suprug Džon Ledžend iskreno su govorili o problemima sa začećem, zbog čega su zatražili pomoć stručnjaka. Luna je začeta potpomognutom oplodnjom, a par je sam izabrao pol deteta, zbog čega su mnogi Chrissy napali, ali ona nije dozvolila da je to oneraspoloži.

- Okružena sam s ljudima otvorenog uma pa sam zaboravila da se ovo što sam učinila smatra kontroverznim - napisala je ona na Tviteru.

Pink.rs

#Beba

#Džon Ledžend

#Krisi Tajgen

#Trudnoća

'