AKTUELNO

Niko ne može da veruje da toliko ne vodi računa u sebi.

Jutros su se Lepi Mića, Kija Kockar i Milica Dugalić osamili u spavaćoj sobi gde su komentarisali nekoliko zadrugara, ali su se posebno "zakačili" za jednu takmičarku za čiju ličnu higijenu misle da je na jako niskom niovu.

Radi se, naime, o Žiži Stojanović koju je prvu počeo da ogovara Lepi Mića, govoreći usput i o njenoj razmaženosti.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je jako razmažena, ja da sam joj unuk ja bih je doveo za 10 dana u red. Bitno je da ima Guči i Armani a nema naviku da se umije i opere zube- žestok je bio Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je najstariju zadrugarku pravdala time što je jako stara pa zbog toga nema snage za često tuširanje, ali Milica i Mića to nisu videli kao dovoljno opravdanje.

Ma svi sede pored nje govore da smrdi, ali Mića joj je juče pomagao da ide da se okupa, jurio ju je sat vremena- dodala je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Ma čuo sam da je juče pi*ala u dvorištu. Nije se kupala 15 dana, sve se vadi na te godine, a razmažena je - nastavio je Mića.

Kija nije mogla da veruje da Žiža toliko ne vodi računa o higijeni, a budući da svi zadrugari zafrkavaju Žižu da je zaljubljena u Miću, nije isključeno da će baš zbog njega odlučiti da se tušira češće.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'